top of page
Botilbud.jpg
Vores vision er at skabe en ny fortælling og sikre et godt liv for de borgere, som det etablerede system har vanskeligt ved at hjælpe.

Hos Hyldgaard & Larsen insisterer vi på, at vores beboere har mange ressourcer, som med den rette indsats kan blive udnyttet og finde fornyet anvendelse. Målgruppen i vores botilbud er voksne i alderen fra 17 til 85 år, som har svært ved at trives i det etablerede system og har brug for massiv pædagogisk støtte. 

 

Vi er ressource- og resultatorienterede og arbejder målrettet med udvikling. Hos Hyldgaard & Larsen lægger vi vægt på at tilbyde et aktivt hverdagsliv, hvor vi tilrettelægger indsatsen fleksibelt og fokuserer på høj trivsel, så vores beboere har energi, overskud og mod til at udvikle nye kompetencer. Vi går systematisk til opgaven og har altid en klar retning mod mindre indgribende tilbud.

 

Vi er glade for at kunne tilbyde vores botilbud til en bred vifte af borgere, herunder domfældte udviklingshæmmede, borgere med dom til psykiatrisk behandling og borgere under alternativ afsoning.

 

Hos Hyldgaard & Larsen er vores mål at skabe et trygt og meningsfuldt miljø for vores beboere, hvor de kan trives og udvikle sig i et tempo, der passer til deres behov og ønsker.

H&L EM frontpix_edited.jpg

Botilbuddet Em

Vollerupvej 66, Em, 9760 Vrå
Tlf. 92 90 63 13 I 92 90 63 14

Visitation:

​Thomas Larsen

tlf. 92 90 63 12

email: tl@h-l.dk
 

Afdelingsleder:
Knud Jensen

tlf. 54 58 85 63

email: kj@h-l.dk
 

Tilsynsrapport Botilbuddet Em, juni 2024.
Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Vest.
Læs rapporten her

10 pladser jf. SEL §§ 107 og 108

Vi er stolte af de fysiske rammer i vores botilbud, som er kendetegnet ved en god og hjemlig atmosfære. Seks af boligerne er beliggende i hovedbygningen og er meget forskelligt indrettede, mens fire boliger er nyetablerede lejligheder beliggende i rækkehus ved siden af hovedbygningen.
 

Vi har en idrætssal med træningsfaciliteter og en stor, dejlig have med bålplads og andre faciliteter, som bidrager til et aktivt og meningsfuldt hverdagsliv for vores beboere.
 

Ejendommen har en landlig beliggenhed i Em, og selvom der er ro og fred omkring os, er vi blot få minutters kørsel fra offentlig transport og indkøbsmuligheder.

Vi har et tæt samarbejde med bl.a. psykiatrien i Brønderslev og har også en skærmet plads i en satellit-bolig i nærområdet.

Du kan finde mere information om vores botilbud på Tilbudsportalen 

H&L HOVEN FRONTPIX_edited_edited.jpg

Botilbuddet Hoven

Bredgade 25, Hoven, 6880 Tarm
Tlf. 92 90 63 16 I 92 90 63 17

Visitation:

​Thomas Larsen

tlf. 92 90 63 12

email: tl@h-l.dk

Afdelingsleder:

Morten Holden

tlf. 92 90 63 18

email: mh@h-l.dk

10 pladser jf. SEL §§ 107 og 108

Botilbuddet Hoven er beliggende i et nyere nedlagt plejehjem med store åbne fællesarealer og en skøn gårdhave. Hos os kan vores beboere nyde godt af en række faciliteter, herunder musikinstrumenter, et krea-rum samt gamer- og spillerum.
 

Vores boliger er store og lyse og alle er indrettet med toilet/bad, tekøkken og udgang til egen terrasse. Vi lægger stor vægt på at tilbyde vores beboere et trygt og hjemligt miljø, hvor de kan trives og føle sig godt tilpas.
 

Ejendommen er beliggende i en lille landsby, hvor vi indgår som en aktiv del af lokalsamfundet. Det lokale træningscenter ligger i gåafstand og benyttes flittigt af vores beboere.
 

Vi har et tæt samarbejde med kommunale uddannelses- og beskæftigelsestilbud samt det lokale erhvervsliv, og vi er altid dedikeret til at hjælpe vores beboere med at finde deres vej og udvikle deres færdigheder.

Du kan finde mere information om vores botilbud på Tilbudsportalen

H&L Aalestrup frontpix_edited.jpg

Botilbuddet Aalestrup

Otto Jørgensens Vej 5, 9620 Aalestrup

Tlf. 71 96 94 11 I 71 96 94 12 

Visitation:
Thomas Larsen

tlf. 92 90 63 12

email: tl@h-l.dk

Afdelingsleder:
Malene Mogensen

tlf. 66 44 65 01

email: mam@h-l.dk

Afdelingsleder:
Martin Larsen 

tlf. 92 90 63 22 

email: ml@h-l.dk

20 pladser jf. SEL §§ 107 og 108 

Vi er glade for at kunne tilbyde vores botilbud i Aalestrup, hvor vores pladser er fordelt på to afdelinger. Hos os er der også mulighed for skærmet bolig, hvis det er nødvendigt.

Vores fysiske rammer er kendetegnet ved store fællesarealer med rig mulighed for aktiviteter, både indendørs og udendørs.

 

Alle boliger har eget bad/toilet og let adgang til fælles atriumgård. Vi lægger stor vægt på at tilbyde vores beboere en tryg og hjemlig ramme, hvor de kan føle sig godt tilpas.

Ejendommen er beliggende i grønne omgivelser med skov og å i baghaven, og samtidig er der gåafstand til offentlig transport og indkøbsmuligheder i Aalestrup.

Du kan finde mere information om vores botilbud på Tilbudsportalen

_75A4771-2red.jpg

Specialtilbuddene
Vejbyvej I Ingstrup I Aalborgvej

Nærområde Vrå, Nordjylland

Visitation:
Thomas Larsen

tlf. 92 90 63 12

email: tl@h-l.dk

Afdelingsleder:
Dan Skov

tlf. 71 96 94 10

email: ds@h-l.dk

 

7 pladser jf. SEL §§ 107 og 108 

Vi tilbyder vores specialtilbud på tre forskellige adresser: Vejbyvej, Aalborgvej og Ingstrup.

 

På Vejbyvej er der tre pladser fordelt på tre 2-værelses lejligheder med toilet og bad. Der er mulighed for the-køkken, og hvis det er nødvendigt, kan der også tilbydes skærmet bolig. Ejendommen er beliggende i grønne omgivelser, som bidrager til en rolig og hjemlig atmosfære.

 

På Aalborgvej har vi tre pladser med tre store 1-værelses lejligheder med adgang til eget bad og toilet. Der er etableret the-køkken i alle lejlighederne, og i stueetagen er der en skærmet lejlighed. På førstesalen er der to lejligheder, en i hver ende af etagen med udgang til fælles åben og lys stue og køkken. Ejendommen er beliggende i grønne omgivelser med adgang til offentlig transport for enden af indkørslen.

 

Ingstrup er et enkeltmandstilbud. Ejendommen er beliggende i grønne omgivelser med køreafstand til by og Vesterhavet. Dette giver vores beboer mulighed for at nyde naturen og de rolige omgivelser.

Du kan finde mere information på Tilbudsportalen 

_75A2992red lille 20x30cm_edited.jpg

Botilbuddet Østrup

Svoldrupvej 167, 9600 Aars
Tlf. 66 44 65 02 I 66 44 65 02

Visitation:
Thomas Larsen

tlf. 92 90 63 12

email: tl@h-l.dk

Afdelingsleder:
Kenneth Andersen
tlf. 66 44 65 00

email: ka@h-l.dk

 

12 pladser jf. SEL §§ 107 og 108 

Vores nyistandsatte botilbud i Østrup oser af god stemning og velvære.
 

I både stueetagen og på første sal finder du moderne og hyggeligt indrettede lejligheder.

 

Hver lejlighed kommer med eget toilet, bad og et lille thekøkken, hvor der er rig mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen.
 

De lyse fællesområder i huset er perfekte til samvær, afslapning og diverse aktiviteter. For de aktive beboere er der et motionsrum, og for de kreative sjæle tilbydes et krearum.
 

Omkring huset breder store terrasser sig, og den dejlige have byder på både shelterplads og bålplads, med udsigt til heste i baghaven.
 

Området omkring Østrup er rigt på forskelligartede fritidsaktiviteter, der appellerer til en bred vifte af interesser.

I botilbuddet Østrup er der lagt vægt på at skabe et hjem, hvor både livskvalitet og fællesskabsfølelse er i fokus.
 

Du kan finde mere information på Tilbudsportalen 

"Jeres styrke er bl.a. at I tager en henvendelse alvorligt og I er omhyggelige med matchingen og vægter formøder med borgeren højt. I lover ikke borgeren mere end han/hun kan forvente. I stiller krav til borgeren og I er ikke bange for borgeren. I har fokus på progression og udvikling, hvilket vi sætter stor pris på. Kontakten til jer er altid mulig og der er hurtig respons".

Kundeudtalelse
- Tilfredshedsanalyse 2022

bottom of page